AnvÀndarvillkor

§1

KreditkortGuiden.nu kan inte garantera att erbjudandena och informationen stÀmmer och vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Det Àr pÄ ditt ansvar att dubbelkolla vilka priser och villkor som gÀller innan du ansöker om ett kreditkort hos en aktör.

Vi erbjuder sjÀlva inga kreditkort och relaterade tjÀnster, vi jÀmför dem Ät dig och sedan gör du ansökan hos respektive aktör pÄ eget bevÄg.

Det Àr ditt eget ansvar att du bestÀller kreditkort med som passar och uppfyller dina behov. Om du Àr osÀker rekommenderar vi dig att lÀsa pÄ mer om Àmnet pÄ nÀtet innan en ansökan görs.

§2

Kreditkortguiden.nu kan inte garantera att samtliga kreditkort i Sverige finns pÄ den hÀr sidan. VÄrt mÄl Àr dock att ha med kreditkort frÄn de större aktörerna i Sverige för att jÀmförelserna skall vara sÄ relevanta som möjligt för dig.

§3

Genom att anvÀnda sidan sÄ godkÀnner du vÄr integritetspolicy dÀr vi informerar om personuppgifter och cookies som anvÀnds pÄ den hÀr webbplatsen.

§4

Dessa anvÀndarvillkor kan komma att Àndras nÀr som helst. Vi rekommenderar dÀrför att du besöker den hÀr sidan regelbundet. AnvÀndarvillkoren hittas alltid lÀngst ned pÄ alla sidor av KreditkortGuiden.nu.